JufStefanie.reismee.nl

Dag 4: voor de tweede keer naar de Broederschool

Vandaag is het bijna de laatste dag van mijn stageweek. We zijn (net zoals maandag) naar de broederschool in Heerlen geweest. Juffrouw Riet had een super mooie en leerzame presentatie verzorgd. Na de presentatie gingen we per groepje de afgelopen dagen evalueren. Ook hebben we gesproken over gisteren, want niet elke groepje ging naar dezelfde school. Zodoende kregen we van alle andere juffen en meester te horen wat zij gisteren hebben gedaan. Als afsluiting van de ochtend hebben we nog gekeken naar methodes, die gebruikt worden om Franse lessen en Duitse lessen te geven.

De ochtend ging razend snel! We zijn rond 12 uur vertrokken, om bij een restaurant lekker te gaan eten met alle juffen en meesters. Hier hebben we een heerlijke maaltijdsalade en ijs met kersjes gegeten. Na zo'n anderhalf uurtje van het eten en de zon te hebben genoten zijn we weer terug naar de Broederschool gegaan.

Eenmaal aangekomen op de Broederschool, zijn we posters gaan maken. Per groepje kreeg je een paar vellen A3 papier. Deze poster moest gaan over de afgelopen week, bijv. : wat je had geleerd, wat je ervan vond, wat de kinderen ervan hebben geleerd en wat heel opvallend was. Omdat de andere 2 juffen van ons groepje vandaag niet aanwezig waren, heb ik deze poster samen met juf Myrna gemaakt.

Aan het eind van de dag kregen we te horen dat we morgen vrij hebben, aangezien we super hard gewerkt hebben. We zouden morgen de posters aan elkaar presenteren en samen gaan lunchen. Omdat we vandaag nog tijd over hadden, hebben we dit vandaag nog allemaal kunnen doen.

Vandaar dat ik morgen van een rustige en hopelijk ook een zonnige dag kan genieten. Ik heb ook net zoals de andere dagen foto's toegevoegd aan mijn reisblog.

Geniet nog allemaal van het super lekkere weer en van het lange weekend en dan zie ik jullie dinsdag weer.

Juf Stefanie