Dag 1: een bezoek aan de Broederschool in Heerlen
Samen met een aantal juffen en één meester gingen we vandaag op bezoek bij de Broederschool in Heerlen.
Vanochtend om 8.25 ben ik samen met juf Myrna vertrokken. Na een half uurtje in de bus te hebben gezeten moesten we bij de Schouwburg in Heerlen overstappen op een andere buslijn, die ons vlak bij deBroederschool zou brengen. Van te voren hadden juf Myrna en ik de reis mooi gepland via de site van 9292OV.nl.
Toen we eenmaal bij de bushalte waren uitgestapt bleek dat de site de verkeerde halte had aangegeven. Gelukkig zaten er tweevriendelijke mannen die ons konden vertellen dat we de straat helemaal terug moesten lopen.
Na een tijdje in de warme zon te hebben gelopen, zagen we gelukkig de Broederschool in de verte al liggen. Om 9.45 kwamen we aan op het schoolplein van de school. Hier hebben we gewacht totdat de groep compleet was en toen zijn we naar binnen gegaan.
We hebben de hele ochtend les gehad van twee leerkrachten van de Open Universiteit. Na flink hard te hebben gewerkt waren de meeste juffen en ook de meester toe aan een lekker kopje koffie of thee. Natuurlijk hebben we ook een lekker stukje Limburgse vlaai gehad.
Vervolgenswerd het de hoogste tijd om weer hard aan de slag te gaan. We hebben een heleboel opdrachten gemaakt en rond 12.00 uur hebben we één uurtje pauze gehad. De juffen en meesters van de Broederschool hadden gezorgd voor een lekkere lunch.
Na de lunch gingen we natuurlijk verder met de opdrachten en hebben we een filmpje bekeken. Omdat we zo hard hadden doorgewerkt en huiswerk hadden meegekregen voor de volgende dag mochten we om 14.15 al naar huis. Aan het einde van de dag heb ik samen met juf Myrna en juf Boukje leuke foto's gemaakt op de speelplaats.
Dit was alweer de eerste dag van deze stageweek. Ben je benieuwd wat ik morgen allemaal heb gedaan. Kijk dan morgenavond weer op mijn account en dan kun je mijn verhaal van morgen lezen.
Groetjes en natuurlijk tot morgen,
Juf Stefanie
Wat een leuk verhaal. Ik log morgen weer in!
heey juf Stefanie.
we waren gisteren op schoolreis geweest naar Efteling.
het was superrrr.
kay en ik zijn bijna in alle atracties geweest het was jammer dat u er niet was geweest.
ik hoop dat u het naar u zin heeft.
groetjes, Marjan en Kay
doei!
hoi juf stefanie,
wij hopen dat u een fijne tijd heeft,
in walonie en dat u er veel leert en veel plezier heeft met de kids.
groetjes uit geleen van
meyke & kevin !!!!!!!!!!!! doei tot gauw